Bartof Café

Bartof Café
Nordre fasanvej 46
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Café takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF CAFÉ

23.11.2019 · 20.30 · Gratis

Alberte & Rebekka special feat. Jens M. Hansen – songwriter event

“Alberte & Rebekka”

 

 

Kom og hør vores dejlige bartender, Alberte, optræde sammen med Rebekka og Jens. M. Hansen for første gang på Bartof Cafe!

 

 

Alberte Silberbrandt og Rebekka Klittegaard har sunget sammen altid, og har endelig fået etableret sig i et duo-format med to akustiske guitarer og to meget velklingende vokaler.

 

 

De får fra første tone skabt et meget nærværende og musikalsk univers, som er helt deres eget med en række iørefaldende sange, der kan være svære at ryste af sig.

 

 

Til aftenens lille event har de allieret sig med Jens Muhlig Hansen, der med sin guitar vil kræse yderligere om de smukke melodier.

 

 

Glæd jer!

 

Alberte Silberbrandt – vokal og guitar

Rebekka Klittegaard – vokal og guitar

Jens Muhlig Hansen – guitar.

 26.11.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.30.11.2019 · 21.00 · 60 DKK

Doyle, Lawless & Gyllstrøm – irsk folk/roots

Oplev en spændende konstellation inden for den irske folk/roots musik, når “Doyle, Lawless & Gyllström” indtager Bartof Café! Det bliver som at være på den grønne ø selv.

Du bliver både præsenteret for sange, du kender og sange, som du ville ønske du havde hørt for mange år siden. Sangene bliver suppleret af en række håndplukkede livlige jigs og reels – og tilsammen udgør de ingredienserne til perfekt aften med gode venner, god øl og hygge.

På scenen kan du opleve:

– Colm Doyle (sang)

Colm stammer fra Dublin, men har boet de sidste mange år i Sverige – hvor han har genopdaget kærligheden til de irske sange, som han er vokset op med. Han har et rigt bagkatalog, der består af både kendte og ukendte sange – og samme karakteristiske stemme som sin bror John (Doyle, ex. Solas).

– Paddy Lawless (violin/sang)

Paddy er også født og opvokset i Dublin. Han lærte sine færdigheder i hjembyens sessionmiljø, hvor han blev udsat for musik fra hele Irland. En cocktail, der har givet ham sin meget potente og særlige spillestil. I 2002 rykkede han teltpælene op og flyttede til Sverige og har siden været en aktiv del af den irske musikscene i Sverige og Danmark.

– Søren Dyrgaard Gyllström (guitar/bouzouki)

Søren er flasket op med traditionel irsk folkemusik, og efter mange år i andre musikgenrer landede han med en DADGAD-stemt guitar i hånden for 20 år siden – som siden er blevet suppleret af den irske bouzouki, blandt andet i gruppen Deas!03.12.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.07.12.2019 · 21.00 · 80 DKK

Lucky Lou – country n’ bluegrass

Lucky Lou er country n’ bluegrass, der med sprøde vokalharmonier og et råswingende akustisk setup er kendt for at sætte stemningen med deres fortolkninger af heartbroken countrysange, dystre murder ballads og smukke bluegrassnumre.

 

 

 

Lucky Lou blev dannet i 2014 på Vesterbro over en guitar og en stor kærlighed til genren. Countryharmonierne leveres af de tre sangerinder Charlotte Trolle, Julie Krogh Jensen og Rikke Steensig. Med sig har de nogle af Københavns bedste spillemænd på kontrabas, dobro og guitar.

 

 

Line up:

Charlotte Trolle – vokal
Julie Krogh Jensen – vokal
Rikke Steensig – vokal
Mikkel Tiedt – kontrabas
Jens Muhlig – guitar
Jan Kølle – dobro.08.12.2019 · 15.00 · 120 DKK

KIRA MARTINI & MARTINI*S – JULEKONCERT: Kira Martini, Elith Nulle Nykjær, Ole Fessor Lindgreen, Peter Marott, Mads Søndergaard, Joel Illerhag og Morten Ærø.

KIRA MARTINI & MARTINI*S – JULEKONCERT: Kira Martini, Elith Nulle Nykjær, Ole Fessor Lindgreen, Peter Marott, Mads Søndergaard, Joel Illerhag og Morten Ærø

 

 

Her er tale om varm, varieret og veloplagt vokal-jazz med et stærkt sammenspillet orkester og en sjælfuld sangerinde i front. Repertoiret er bredt og rummer både inspirationer fra nord & syd. Et orkester, samlet på tværs af generationerne  som hylder de gamle traditioner såvel som bryder dem. Kira Martini samlede orkesteret tilbage i 2012, og siden da har de udgivet 3 albums sammen og har spillet på både indenlandske og udenlandske scener.

 

 

I starten af oktober i år udgav orkesteret deres 3. studiealbum sammen, “Warm Valley”, som er udkommet på Storyville Records, og den har allerede modtaget fine ord og roser i pressen i både Danmark og Sverige.

 

 

Denne eftermiddag spiller orkesteret deres årlige julekoncert, hvor de vil spille en del af sangene fra den nye plade, et par fra de forrige mixet med lidt juleklassikkere og spirituals for rigtig at få sat julehyggen i gang.

 

 

Se bandets helt nye video: https://youtu.be/1oNEW6kWBiQ

 

 

En magnetisk vokalist og en blændende fortolker. Et album der efterlader lytteren varm om hjertet.

(IVAN ROD, **** 4 stjerner)

 

 

En af årets store vokal jazz udgivelser.

(***** (5 stjerner) LoftsKammeret, Martin Loft)

 

 

Kunstnere som Joni Mitchel & Rickie Lee Jones, spøger i kulissen på en yderst behagelig facon, ja hun lyder af og til også lidt som en kvindelig Paul Simon. 

(**** 4 hjerter, Politiken, Henrik Palle)

 

 

https://youtu.be/1oNEW6kWBiQ10.12.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.14.12.2019 · 21.00 · 70 DKK

Seamus Cahill All Stars – irsk

Stor irsk aften med nogle af de dygtigste og mest erfarne musikere, som har turneret overalt i Europa.

 Seamus Cahill All Stars:

 Seamus Cahill: Guitar, vocals
Anna Lisberg: Fiddle
Peter Sørensen: Fiddle
Tim Goddard: Flute, whistles
Bjarne Schmidt: bouzouki, banjo.

 

 

A mighty cocktail of rip-roaring reels and jigs. Songs to make you feel happy and a little melancholic. Add a touch of American folk driven by a powerful backing section and you’ve got all the ingredients for a riveting night of Irish traditional music.

 

 

“All music is folk music. I ain’t never heard a horse sing a song.”  Louis Armstrong17.12.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.21.12.2019 · 21.00 · DKK

Grassolin – Gasolins evergreens
Et legendarisk mix af Gasolins evergreens spillet som ethvert bluegrass band ville ha taget hånd om de numre.
Med 3 stærke herrevokaler er humøret sat højt, og der er dømt fest!
I front er popsangeren Nikolaj Rysager på vokal og akustisk guitar solidt opbakket af Ronnie Øhlers på kor og vaskebræt og bluesguitaristen Michael Engman på kontrabas. Den solistiske side tager troubaduren Søren Korshøj sig af med sin violin og solidt kor.

 

 

 Mad
& Drikke

Koldt

 

Retter der smager dejligt, og ikke brænder din mund.

 

Jazz salat

Salat, agurk, tomat, peberfrugt serveres med øko-brød og smør med bacon og Emmenthaler.
85 kr.


Græsk salat
Salat, agurk, tomat, peberfrugt serveres med øko-brød og smør. Med feta og oliven.
85 kr.


Morgentallerken
Ost, chorizo, syltetøj, økobrød og smør.
60 kr.

 

Lille Morgentallerken
2 stk øko-flute med ost
35 kr.

 

 

Sandwich

 

I økologiske koldhævede boller

 

Paté
Med cornichons
70 kr.

 

Chorizo
Med emmenthaler
70 kr.

 

Tun
Med Kapers
70 kr.

 

Skinke
Med ost!
70 kr.

 

Kalkun / bacon
Med soltørrede tomater
70 kr.

Danbo ost
En klassiker
70 kr.

 

 

Varmt

  Retter der mætter OG varmer dig og din lille mavse.   Gumbo Louisiana gryderet m. økologisk unghane, chorizo, grøntsager, og ris serveret m. creme fraiche, brød og smør. 120 kr.   Nachos Tortillachips med smeltet ost, jalapenos, oliven, creme fraiche, salsa og tomat. 85 kr.   Musikerens chili Lavet med økologisk oksekød m. mørk chocolade, guinness, tortillachips, creme fraiche, jalapenos, brød og smør. 120 kr.    

Toast

  Alle toasts er hjemmelavede og serveres med salat.   Bartowich Hjemmelavet dobbelttoast serveres med salat 90 kr. Kalkun Med bacon & cheddar 90 kr. Chorizo Med cheddar 90 kr. Skinke Med cheddar 90 kr.      

Kager

  Lækre økologiske kager.   Muffin Næsten så gode som mor lavede dem 18 kr.   Cookie Skal smages! 18 kr.  
 

Øllet

 

22 forskellige superøl på fad. Resten er op til dig.

 

Westvleteren 8 +12

 

Abbaye des Rocs Brune

 

Black Albert, Equinox

 

Oer Bier Special Reserva 2008

 

Dulle Teve

 

Smisje + (IPA)

 

Valeir Extra

 

Pannepot, Guldenberg

 

Westmalle

 

Gulden Draak.

 

Dyvel

 

Chimay

 

Dansk nostalgi på flaske

 

Sol - den lille mexi...

 

To skotter på flaske

 

Dansk nostalgi på flaske

 

 

 

 

Udover det fabelagtige ølsortiment kan Bartof Café også diske op med en vaskeægte vinylbar. Kom forbi og gå ombord i stakkene af plader og se om der er noget der frister

Vinylsalg

Udover det fabelagtige ølsortiment kan Bartof Café også diske op med en vaskeægte vinylbar. Kom forbi og gå ombord i stakkene af plader og se om der er noget der frister

Info

 

Et stenkast fra Frederiksberg Hospital finder vi dette vaskeægte musik- og ølmekka Bartof Café. ølsortimentet er så omfattende, at caféen har været nødt til at dele sin hjemmeside om øllet op efter lande – en lækkerbisken af specialiteter for ølnydere. Og er du samtidig til blues eller world musik finder du en række af de bedste danske bands på plakaten – det fungerer bare: en cocktail af blues og god øl i de hyggelige lokaler på Frederiksberg. Er du sulten, serverer køkkenet sandwich og lettere retter .

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Café 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

Galleriet

 

Galleri Bartof er et lille galleri tilknyttet Café Bartof på Frederiksberg. Kom og se hvad vi har på væggen og følg med i ferniseringer mm. på vores hjemmeside. Galleriet ligger lige overfor Bartof Café. Henvendelse i caféen, hvis der ikke er nogen på GallerietGalleri Bartof

Thurøvej 2

2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067

 

Viagra, Kamagra uden recept Sildenafil hjemmesider, men mænd. Det er klart at Denmark er et attraktivt marked at teste på, får anden medicin eller i hvilken situation potensmidlet skal bruges. Initialt 50 mg, derefter 25-100 mg efter behov 0,5-1 time før seksuel aktivitet, pålidelig og utroligt aktiv. Sildenafil er det virksomme stof i Viagra http://pillerdk.com og virker ved at udvide blodkarrene i penis, efter du har slugt Viagra generiske hjemmeside pillen.

 

 

 

Kontakt

 

Bartof Café
Nordre Fasanvel 46
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067

111111