Bartof Café

Bartof Café
Nordre fasanvej 46
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Café takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF CAFÉ

21.09.2019 · 21.00 · 80 DKK

Trainman Blues – blues

Trainman Blues – Fremadstormende band med to nye priser i bagagen!

 

 

– Danish Music Award 2018 – Årets Bedste Blues Album

– Vinder af Danish Blues Challenge 2018.

 

 

Trainman Blues er et band, der trækker på bluesens traditioner, men som har skabt en ny stemningsfuld bluessound. Musikken er luftig og atmosfærisk og samtidig pågående og fuld af overraskelser. I front er den irske sanger Richard Farrell, som har en eminent og kraftfuld stemme samt bandets rygrad – bassist og producer Laust Krudtmejer. Bandet forstærkes af guitaristen Ronni Boysen, der med udsøgt bluesfeeling tilføjer finesser til lyden. Det hele holdes sammen af den erfarne trommeslager Thomas Crawfurd.

 

 

Trainman Blues er et spændende, originalt og særdeles velspillende band!

 

 

pastedGraphic.png

 

 

Richard Farrell – Vokal og guitar

Laust Krudtmejer – Bas

Ronni Boysen – Guitar

Thomas Crawfurd – Trommer.24.09.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.28.09.2019 · 21.00 · 70 DKK

Juke Joint Jumpers – rockabilly/country/rythm&blues – Copenhagen Blues Festival

COPENHAGEN BLUES FESTIVAL

 

Juke Joint Jumpers

 

 

Juke Joint Jumpers har de seneste år begejstret publikum med deres energiske show ved en lang række koncerter og fester. De serverer klassisk rockabilly, som den blev lavet af Elvis, Johnny Cash, Johnny Burnette, Johnny Horton og mange flere. Den musikalske cocktail er desuden spicet op med et skvæt country og toppet af med et drys rythm & blues.

 

 

Ved mikrofonen står Rune Jacob Ahn med sin heftige vokal og energiske optræden, som bringer mindelser om Elvis og Little Richard. Resten af holdet består af Paolo Molinari på slagbas, Peter Stryg på trommer og Woody Holly på guitar.01.10.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.03.10.2019 · 21.00 · 80 DKK

Søren Korshøj Kvartet – roots

Søren Korshøj skriver sange, der er svære at slippe. Hans unikke sans for leg med sproget har indbragt ham en Danish Music Award, 15 uger på Dansktoppen og en plads i Arbejdersangbogen. Anmelderne sammenligner ham med både Åkjær og Kim Larsen, og hans sange har udløst femstjernede roser i dagspressen for beskrivelser af hverdagens Danmark. Fortællinger i spændet mellem storbyens oaser og glæden ved livet på landet kædes sammen i et finurligt spind af poesi, humor, eftertænksomhed og lyst til at synge med.

 

 

Velkommen i det Korshøjske univers – eller som han synger i ”Optimistens Blues”: “Den, som smiler dagligt, ler nok bedst til sidst. Jeg er sprunget ud som optimist.”

 

 

Troubadouren fra Tappernøje og medarrangør af folk festivalen ”Musik over Præstø Fjord” præsenterer sangene fra sit femte album ”Andedammen” samt en række af sine andre sange. Glæd jer til en aften i fantastisk musikalsk selskab.

 

 

Denne aften bakket op af nogle af landets fremmeste musikere:

 

 

Søren Korshøj – vokal og guitar

Perry Stenbäck – guitar, steel guitar

Assi Roar – bas

Jesper Pyskow – cajon.04.10.2019 · 21.00 · 70 DKK

J. Tex & Frank Borgaard – americana/country/folk/hillbilly – Copenhagen Blues Festival

COPENHAGEN BLUES FESTIVAL

 

 

Danmarks stærkeste fortolker af amerikansk hillbilly-country/blues hygger om os denne festivalaften. Kom og hør & oplev den fremragende duo på Bartof Cafe.

 

 

J.Tex hører til blandt de bedste repræsentanter indenfor roots-, americana-, country- og folkgenren i Danmark for sit spil på guitar, banjo, violin og sin vokal. J.Tex har 6 albums og mange singler bag sig, og der er blevet arbejdet både ambitiøst og målrettet i forhold til en kontinuerlig musikalsk udvikling.

 

J.Tex har været nomineret til DMA i 2007 / 2015 / 2016. Udover at spille mange live koncerter har J.Tex også fundet plads til at lave filmmusik til bla. spillefilmen ”De Vildfarne” og en amerikansk dokumentar “Food City: Feast of the Five Boroughs”. Det seneste album ”Ship Coming In” høstede rigtig gode anmeldelser i både danske og internationale medier hos bloggere og på musiksites.

 

 

Frank Borgaard spiller mesterligt bas og synger sammen med J.Tex. De to har spillet sammen siden de var 16, og det mærkes tydeligt i deres samspil på scenen.

 

Duoen graver graver helt dybt i den store amerikanske musiktradition. En super duo med stort output og fantastisk swing!

 

Line-up:

J.Tex – vokal, guitar, banjo & violin
Frank Borgaard: kontrabas, vokal & banjo.

 

 

 

 05.10.2019 · 21.00 · 70 DKK

Paul Banks & Jørgen Lang – blues/roots – Copenhagen Blues Festival

COPENHAGEN BLUES FESTIVAL

 

PAUL BANKS vokal & guitar

JØRGEN LANG vokal & mundharpe

 

 

Paul Banks & Jørgen Lang har spillet sammen siden midten af 1970’erne – først som duo og siden med Martin Andersen og Hugo Rasmussen som Musikorkestret. I ’80erne var Musikorkestret landets måske det mest travle orkester med ca. 250 koncerter årligt på spillesteder og festivals over hele Skandinavien.

 

 

Siden har de hver især spillet i mange forskellige sammenhænge – Paul hovedsageligt som solist, Martin med Benny Holst Trio og Jørgen med Delta Blues Band. Men de har stadig holdt sammen – efter Hugo Rasmussens død som trio – og duo.

 

 

Både Paul og Jørgen er kendt som virtuose og toneangivende musikere. Sammen og hver for sig har de haft stor indflydelse på flere generationer danske folk og bluesmusikere. Deres duokoncerter byder på tæt, storswingende og lyrisk musik, spillet med en indforståethed som kun findes hos musikere, som har kendt hinanden i over 40 år!

 

 

Paul Banks kan som få illudere et helt orkester alene med sin guitar og stemme. Hans stil har rødder i folk, blues og ragtime, men blander desuden elementer fra jazz, R&B og gospel i et personligt univers præget af unik guitarspil, gode melodier og velskrevne tekster.

 

 

 

 

Seneste soloudgivelse er den stemningsmættede BLACKBERRY WINE, som udover flotte anmeldelser var

nomineret til både en Carl Pris og DMA Blues.

 

 

Paul Banks diskografi:

2017 TIDSRØVER – børneudgivelse med Charlotte Halberg 2014 JUPITERS ØJE – børneudgivelse med Charlotte Halberg 2013 BLACKBERRY WINE (Stunt)
2010 REJSEN – børneudgivelse m/Charlotte Halberg (Gateway) 2008 GRACE Paul Banks featuring Jakob Dinesen (Stunt)

2006 ØEN – børneudgivelse m/Charlotte Halberg (Exlibris) 2005 ONE MAN BAND LIVE (Music Mecca)
2003 BONES AND LOVE BOMBS (Cope)
2002 COMES LOVE (Music Mecca)

2000 WHITE NOISE AND DIAMOND NIGHTS (Stunt) 1998 TIME PROBLEM (Olufsen Records)
1987 PAUL BANKS & STEEN VIG (Olufsen Records) 1984 TWOSTEP (Hofnar)

1981 DESPERADOS IN DISGUISE (Medley) 1979 PAUL BANKS & JØRGEN LANG (Medley)

 

 

Priser:

Årets børnemusik (TIDSRØVER med Charlotte Halberg), Carl Pris 2018
Palæ Bars Jazzpris 2014
Årets Danske Blues Navn 2006
Årets Blues Album (ONE MAN BAND LIVE), Danish Music Awards 2006
Bedste Sangskriver (WHITE NOISE & DIAMOND NIGHTS), Danish Music Awards 2001 Komponistforeningen DJBFAs hæderspris 1993

Årets Folkemusiker 1985

 

 

Kig desuden ind på www.paulbanks.dk08.10.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.12.10.2019 · 18.00 · Gratis

Danmark – Schweitz – EM Kval på stort lærred

Kig ind til mad, nye øl på hanerne og hygge når vi viser kampen.

 

 

Danmarks vej til EM har lidt et mindre knæk efter søndagens målløse kamp i Georgien. Alt er dog stadig muligt.

 

 

Med en sejr i Georgien ville Danmark have overtaget førstepladsen i Gruppe D.

 

 

Men sådan gik det ikke. Danmark måtte derimod nøjes med ét point, og da Schweiz samtidig besejrede Gibraltar 4-0, kom schweizerne tættere på Danmark, end danskerne kom på gruppens førsteplads.

 

 

Sådan kvalificerer Danmark sig til EM

Danmark mangler lige nu tre kampe i EM-kvalifikationen. Danskernes næste modstander er Schweiz hjemme i Parken 12. oktober. Dernæst venter Gibraltar ligeledes på eget græs, mens den sidste kamp er i Dublin mod Irland.

 

 

Hvis Danmark slår Schweiz

Med en sejr over schweizerne kan danskerne selv afgøre deres skæbne. En sejr vil bringe Danmark fire point foran Schweiz, der dog har en kamp i hånden mod Georgien på hjemmebane.

Vinder Schweiz den, vil afstanden kun være ét point, og Danmarks efterfølgende hjemmekamp mod Gibraltar kalder derfor på en pligtsejr.

 

 

Så kan det hele meget vel blive afgjort i sidste spillerunde, hvor Danmark møder Irland. Irerne har forinden hjemmekampen mod Danmark mødt Georgien og Schweiz på udebane. Har Irland tabt begge kampe, og Danmark besejret både Schweiz og Gibraltar, vil Danmark være EM-klar uanset udfaldet af kampen i Dublin.

Hvis Danmark spiller uafgjort mod Schweiz

Ender det med pointdeling i Parken i oktober, vil Danmark stadig have ét point mere end Schweiz, men schweizerne vil fortsat have en kamp i hånden.

 

 

Uafgjort mod Schweiz kan dog være nok for danskerne til en EM-billet, hvis de slår Gibraltar hjemme og Irland i Dublin. Det skyldes, at Schweiz og Irland mødes 15. oktober, og dermed vil minimum et af holdene sætte point til.

 

 

Hvis Danmark taber til Schweiz

Et nederlag til Schweiz vil sende danskerne to point efter schweizerne, der samtidig vil have spillet én kamp færre. Dermed ligner det, at Danmark skal kæmpe mod Irland om gruppens sidste EM-billet. Irerne må set med danske briller maksimalt få fire point inden kampen mod Danmark.

 

 

Hvis Danmark slår Gibraltar, vil den danske pointtotal være på 12 point. Og hvis Irland maksimalt har fået fire point i kampene mod Georgien og Schweiz, vil den irske pointtotal maksimalt være på 15 point.

 

 

En dansk sejr i Dublin vil betyde, at Danmark overhaler Irland, da danskerne i så fald er bedst indbyrdes. Den første kamp mellem de to nationer endte 1-1.

 

Kilde: SportTV215.10.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.19.10.2019 · 21.00 · 60 DKK

Ocean – country, pop i maj, og fonk med O

Ocean blev dannet mens Clinton stadig var præsident i AmeriCana’ens land, og vi har brugt de sidste 20 år på at fremelske netop det sæt numre, dine nypudsede skosnuder skal vippe i takt til denne lørdag aften på Frederiksbergs hyggeligste spillested.

 

 

Musikken er stadig absolut hjemmebrændt på lige dele country, pop i maj, og fonk med O, og der er noget for både ører, hjerne, og tjah, øjne…

 

 

Der er nye numre, en ny – mørkere – stemme i front, og så er der endelig kommet orgel med…såeh, what’s not to like!

 

 

Vi er et mangehovedet monster, der denne lørdag vil presse os ned i vores stiveste puds – og højst een Hawaiiskjorte…kun for at medvirke til, at din aften bliver episk.

 

 

Kom og lyt, drik og dans “… ‘til the Winter of your discontent is gone..”

 

 

Vi er:

Claus Bjerregaard – guitarer, kor

Gert Østergaard – trommer, kor

Jens Muhlig – guitarer, kor

Jesper Lynghus – Da bass, men ikke kor…

Martin Nielsen – vokal

Lars Schiøler – orwælh

 

 

——-

 

 

‘Opvarmning’

 

 

Alberte Silberbrandt og Rebekka Klittegaard har sunget sammen nærmest altid og har nu endelig fået etableret sig i et duo format med to akustiske guitarer og to meget velklingende vokaler,

 

 

De spiller udelukkende originalt materiale og får fra første tone skabt et meget nærværende og musikalsk univers, som er helt deres eget med en række virkelig iørefaldende sange, der kan være svære at ryste af sig.

 

 

Til aftenens sæt har de allieret sig med Jens Muhlig Hansen, der med sin guitar vil kræse yderligere om de smukke melodier.

 

 

Glæd jer!22.10.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.26.10.2019 · 21.00 · DKK

Duck & Cover – country/rocknroll/boogie/Hawai/swing

Duck and Cover

 

Med inspiration fra den amerikanske sort/hvid musik fra 1940/60’erne i en periode, hvor historien, melodien og rytmen var i fokus,  blander Duck and Cover deres helt egen cocktail bestående af en del boogie, to dele country, en del rockabilly og en del Hawaii med et stænk swing!

 

 

Duck and cover blev dannet i 2007 og spillede de følgende år i klubber og på festivaler i Danmark, Sverige og USA. Der er gået 10 år, og nu er bandet tilbage med Johanne Mortensen i front. Grib chancen for et genhør med en skøn blanding af bandets egne sange og evigtgrønne klassikere.

 

 

Johanne Mortensen – Sang

Peter Knudsen – Guitar og steelguitar

Paolo Molinari – Bas

Woody Holly – Akustisk Guitar.29.10.2019 · 20.00 · Gratis

Stand Up Comedy – Open Mic

 

 

Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.

 

Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.Mad
& Drikke

Koldt

 

Retter der smager dejligt, og ikke brænder din mund.

 

Jazz salat

Salat, agurk, tomat, peberfrugt serveres med øko-brød og smør med bacon og Emmenthaler.
85 kr.


Græsk salat
Salat, agurk, tomat, peberfrugt serveres med øko-brød og smør. Med feta og oliven.
85 kr.


Morgentallerken
Ost, chorizo, syltetøj, økobrød og smør.
60 kr.

 

Lille Morgentallerken
2 stk øko-flute med ost
35 kr.

 

 

Sandwich

 

I økologiske koldhævede boller

 

Paté
Med cornichons
70 kr.

 

Chorizo
Med emmenthaler
70 kr.

 

Tun
Med Kapers
70 kr.

 

Skinke
Med ost!
70 kr.

 

Kalkun / bacon
Med soltørrede tomater
70 kr.

Danbo ost
En klassiker
70 kr.

 

 

Varmt

  Retter der mætter OG varmer dig og din lille mavse.   Gumbo Louisiana gryderet m. økologisk unghane, chorizo, grøntsager, og ris serveret m. creme fraiche, brød og smør. 120 kr.   Nachos Tortillachips med smeltet ost, jalapenos, oliven, creme fraiche, salsa og tomat. 85 kr.   Musikerens chili Lavet med økologisk oksekød m. mørk chocolade, guinness, tortillachips, creme fraiche, jalapenos, brød og smør. 120 kr.    

Toast

  Alle toasts er hjemmelavede og serveres med salat.   Bartowich Hjemmelavet dobbelttoast serveres med salat 90 kr. Kalkun Med bacon & cheddar 90 kr. Chorizo Med cheddar 90 kr. Skinke Med cheddar 90 kr.      

Kager

  Lækre økologiske kager.   Muffin Næsten så gode som mor lavede dem 18 kr.   Cookie Skal smages! 18 kr.  
 

Øllet

 

22 forskellige superøl på fad. Resten er op til dig.

 

Westvleteren 8 +12

 

Abbaye des Rocs Brune

 

Black Albert, Equinox

 

Oer Bier Special Reserva 2008

 

Dulle Teve

 

Smisje + (IPA)

 

Valeir Extra

 

Pannepot, Guldenberg

 

Westmalle

 

Gulden Draak.

 

Dyvel

 

Chimay

 

Dansk nostalgi på flaske

 

Sol - den lille mexi...

 

To skotter på flaske

 

Dansk nostalgi på flaske

 

 

 

 

Udover det fabelagtige ølsortiment kan Bartof Café også diske op med en vaskeægte vinylbar. Kom forbi og gå ombord i stakkene af plader og se om der er noget der frister

Vinylsalg

Udover det fabelagtige ølsortiment kan Bartof Café også diske op med en vaskeægte vinylbar. Kom forbi og gå ombord i stakkene af plader og se om der er noget der frister

Info

 

Et stenkast fra Frederiksberg Hospital finder vi dette vaskeægte musik- og ølmekka Bartof Café. ølsortimentet er så omfattende, at caféen har været nødt til at dele sin hjemmeside om øllet op efter lande – en lækkerbisken af specialiteter for ølnydere. Og er du samtidig til blues eller world musik finder du en række af de bedste danske bands på plakaten – det fungerer bare: en cocktail af blues og god øl i de hyggelige lokaler på Frederiksberg. Er du sulten, serverer køkkenet sandwich og lettere retter .

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Café 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

Galleriet

 

Galleri Bartof er et lille galleri tilknyttet Café Bartof på Frederiksberg. Kom og se hvad vi har på væggen og følg med i ferniseringer mm. på vores hjemmeside. Galleriet ligger lige overfor Bartof Café. Henvendelse i caféen, hvis der ikke er nogen på GallerietGalleri Bartof

Thurøvej 2

2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067

 

Viagra, Kamagra uden recept Sildenafil hjemmesider, men mænd. Det er klart at Denmark er et attraktivt marked at teste på, får anden medicin eller i hvilken situation potensmidlet skal bruges. Initialt 50 mg, derefter 25-100 mg efter behov 0,5-1 time før seksuel aktivitet, pålidelig og utroligt aktiv. Sildenafil er det virksomme stof i Viagra http://pillerdk.com og virker ved at udvide blodkarrene i penis, efter du har slugt Viagra generiske hjemmeside pillen.

 

 

 

Kontakt

 

Bartof Café
Nordre Fasanvel 46
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067

111111